Kennel Chacotte
Startsida Nyheter Dagbok Saga Lisen Bildspel Galleri Länkar

 

 

Ann-Charlotte Eriksson
Marnavägen 173
862 96 Njurunda

email: gronangen2@gmail.com
phone: 046 60 157505
mobile: 070 328 7024
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Vår familj har ägt trav- och ridhästar i 25 år, och en massa katter förstås. Vi har  bott på landet i 19 år. Nu är vi hundägare i sta´n istället. Vi har 2 underbara tikar av rasen Coton De Tuléar.

Vi köpte vår första Coton De Tuléar 2005 från en kennel i Stockholm. 2007 köpte vi vår andra tik från en kennel i Tromsö, Norge. Vår tredje coton är vår första hane, Messi från Barcelona, Spanien. Nu är vi fast, det är en underbar familjehund. Familjen är viktigast för cotten, och den är en trogen följeslagare var du än går. Jag tränar lydnad och freestyle med våra hundar, och besöker gärna hundutställningar.

Då vår tik Mayaroz Marguerite De Navarre (Lisen) har visat sig vara en sådan vacker och underbar hund, med en oerhört fin fysik och samarbetsvilja, har vi beslutat oss för att börja med uppfödning i mindre skala. Vi skaffade oss kennelnamnet Chacotte´s Kennel sommaren 2009. Jag har genomfört för Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning. Vi hoppas kunna bidra med vackra, friska och sunda cotoner, så att fler få får möjligheten att leva med denna underbara lilla hundras.

Saga har just tagit sitt första 1:a pris i lydnadsklass 1 i Hudiksvall sommaren 2008.