Startsida Kennel Våra hundar  Höjdpunkter Valpar Dagbok Rasstandard Länkar Gästbok
 

Våra änglar

2005-07-08 - 2015-11-27

Saga har fått somna in efter en tids sjukdom

Saga var vår första hund. Hon var en underbar liten hund med mycket stark integritet och egen vilja. Det var egentligen vår dotter Madeleine som ville ha en hund, så hon följde med henne när hon flyttade hemifrån. När sedan Madeleine inte kunde ta hand om henne flyttade hon in till min Mamma och Pappa där hon med glädje tillbringade sin sista tid. Till slut orkade inte hennes hjärta med längre och Madeleine följde med henne för att invänta den sista vilan.

Du finns för alltid i våra hjärtan Saga! Det är du som är början till alla våra hundar!
Vila i frid älskade lilla vän!

2002-02-11 - 2012-12-19

LP1 LP 2 Rowntrees Esmeralda

Essy

Igår fick Essy somna in, efter en tids sjukdom. Essy var en otroligt följsam hund, koppel existerade inte i hennes värld. Hon följde tätt i  Mammas och Pappas fotsteg. Hon var oerhört intelligent och förstod varenda ord man sa. Hon hade även lätt för att lära och var riktigt rolig att träna tillsammans med. Hon tävlade framgångsrikt i lydnad och hade både Lydnadsdiplom 1 och 2. Jag lånade henne några gånger och tävlade i Treans Lydnadsklass. Jag lärde mig riktigt mycket av henne. Hon var helt enkelt en helt underbar hund, och så vänligt sinnad som hon var, är det få som är, hon var alltid glad och vänlig och på bra humör, snäll mot alla! Det finns inte många som du Essy, vi saknar dig oerhört mycket. Vi kommer att tänka på dig varje dag i resten av våra liv. Hoppas du har träffat Jullan nu och att ni leker på de gröna ängarna. Vila i frid älskade vän!

 

1994-03-01 - 2009-10-22

 Örnbergets Julienne

Jullan

Idag dog Mammas och Pappas älskade Julienne. Hon blev 15 år och 8 månader. Hon levde ett långt och lyckligt liv, ändå är livet så kort för en hund. Jullan var en underbar och vacker liten taxtik. Hon var lagom lydig, kunde gå lös i skogen jämt, fast hon var en duktig jakthund, viltspårchampion blev hon redan i unga år. Dessutom var hon svensk, norsk, finsk, nordisk och internationell utställningschampion. Hon hade nog blivit champion till det land hon kommit till, så vacker var hon. Jullan du kommer alltid att finnas i våra tankar. Vila i frid.

Vi tänder ljus och tänker på dig Julienne

  Totalt antal besökare sedan 2008-11-11